7 dagar

En ynka vecka är det kvar till Sandsjöbacka Trail marathon nu och kroppen ger inte riktigt de signaler som jag skulle önska.
Jag känner mig otroligt slö och idag när jag sprang på bandet så fick jag en liten dragning i mitt ena lår. Inte så bra.
Dessutom blev jag oroväckande trött på bandet vilket inte hellre känns bra.
Ibland kan jag tycka att det känns så när man springer på hamsterbandet.
De kanske är olika kalibrerade och det kanske är olika bra luftkvalité i lokalen. Eller vad tror ni?

Men det ska bli riktigt kul att springa i alla fall och det verkar som att vädret kommer bli utmanande om man ska tro på norrmännen.
väder

Jag hade hoppats på att kylan skulle hålla i sig, men om det ska bli plusgrader och 11mm regn på lördag så kommer det bli vansinnigt lerigt.

Jag gillar beskrivningen av det sista partiet också:
”Vi tar oss ner i Toltorpsdalen för den allra sista kraftansträngningen, upp i Safjällsspåret. Stigen ser för ett kort ögonblick ut mer som en vägg än en väg och möjligen får man använda både händer och tänder för att ta sig upp. Men väl uppe väntar bara en lätt nedjogg om någon kilometer innan vi är framme vid målet på Krokslätts idrottsplats, just på gränsen mellan Mölndal och Göteborg.”

Det kommer i alla fall bli en väldigt intressant prövning om en vecka. Jag misstänker att jag kommer sova gott på söndag kväll…

 

10 reaktion på “7 dagar

  1. Lycka till i helgen Jörgen!

    Smygträna bara lite nu denna vecka och vila upp dig så ska du se att benen är tillbaka till loppet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *