Anniesim och transportjogg

Seg start på dagen idag.
Jag var på afterwork igår och även om jag inte drack mycket igår så blev det ganska sent.
Jag kom inte i säng förrän 02 så det var inte med glädeskutt jag kom ur sängen 07 i morse…
Jag åt en väldigt lätt frukost och joggade ner till Valhalla. Jag hade hoppats på en kaffe på McDonk innan simningen, men det var tyvärr stängt. Surt!

Vi simmade i 50:an idag och vi körde ett av Anders pass.

20130112-174651.jpg
Det var inga tveksamheter om att det skulle bli jobbigt, men det blev värre än vad jag väntat mig. Dessutom förlängde vi det något samtidigt som jag hade räknat fel när jag skrev av programmet så det blev 2700m..
Som avslutning på passet skulle vi köra 8x50m med 25 Max och 25 löst och jag var precis på väg att föreslå att vi skulle hoppa över det då jag var helt förstörd när Annie lite överentusiastiskt ropar: ” Gött! Bara 8×50 kvar!” Jäkla Annie!
Jag lättade på allt vad jag kunde, men jag hade inget tryck alls i simningen alls. När det var dags för den sista 50:an så bestämde jag mig för att köra hela 50:an i maxfart. 1:05 kom jag in på och var helt förstörd..

Jag kände definitivt av energibristen och jag hade inget vidare driv i steget när jag joggade hem, men det gick hyfsat ändå.
Det blev veckans godaste frukost i världens bästa soffa efteråt. Gött!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *