Återkomsten.

Så! Nu är jag tillbaka efter en helg med hemvärnet. Det blev inte så mycket grenspecifik träning i helgen, men jag har knappast legat på latsidan för det.
Strid i bebyggelse stod på schemat och eftersom jag är KSP-skytt så blev det oerhört jobbigt hela helgen. Det känns definitivt i ben, rygg och axlar.

Som tur var så blev det logement i helgen så jag kunde ta med mig telefonen. Det absolut viktigaste i helgen var ju att anmäla sig till Ironman Kalmar 2013 vilket jag gjorde 06:00 i lördags.
En magisk känsla att trycka på ”submit” knappen…

Idag var det lite återhämtning med en runda discgolf i Slottskogen med Christian. Jag börjar definitivt bli en liten nörd även på det området, men jag tycker det är en perfekt, avkopplande sysselsättning som dessutom är skitkul.

Kul också är att min promotionfilm blev klar och lades ut på nätet idag. Jag är otroligt nöjd med resultatet och jag tycker jag åtminstone periodvis ser lite snabb ut.
Vad tycker ni?

Nu blir det några lugna dagar inför helgens stora lopp. Korta pass med fart.
Jag fick min tävlingsdräkt idag dessutom så jag känner att jag måste prova den.
Tur att jag valde XXL för annars hade den blivit i minsta laget.
Det gäller definitivt att hålla sig i form när man har den här typen av kläder på sig…

7 reaktion på “Återkomsten.

  1. Woaaa, jag hade ju offrat ett halvt kungarike för en egen sådan cool video – bara att rulla den på skärmen varje kväll före läggdags fram till Kalmar så kommer du att känna dig som ett proffs hela vägen dit.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *