Empire State building

För ett tag sedan såg jag min kompis Cecilia köra Empire State building på trappmaskinen och idag var det dags att testa. 
1576 trappsteg var målet och jag förstod att det skulle vara jobbigt, men kanske inte riktigt hur tufft det skulle bli. 

Cecilia trodde jag skulle klara det på under 20min vilket såklart blev ett mål och i början gick det riktigt lätt så jag började drömma om sub 15min… Dock tog kraften slut ganska fort och efter lite drygt 5min fick jag sänka farten och köra lite mer intervallbetonat. 25 steg långsamt och 75 steg snabbt osv. Pulsen låg högt och jag svettades som en galning men det var en kul utmaning och jag misstänker att förbränningen var ganska hög. ?

19min och 30 sekunder tog det att komma upp på toppen och nästa gång så ska jag klara det på under 19min. Den här gången sprang jag 6km till gymmet vilket kanske inte var den bästa uppvärmningen. 


Har jag någon läsare som testat utmaningen? 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *