Löp och sim

Jäklar vad kroppen var seg när jag vaknade efter 11h sömn i morse. Benen var helt mosiga och jag hade träningsvärk i magen efter cyklingen i vinden igår.

Jag tog en lugn återhämtningsjogg på eftermiddagen på 7km vilket var plågsamt de första 5km, men sen släppte det och det kändes som att jag kunde mala på bara. Gött.

Jag fick min SwimmerSafe idag. Den verkade riktigt bra och en smart sak att ha när man simmar. Dels kan man ta med sig sina värdesaker och dessutom så kanske det känns lite bättre för sina anhöriga när man är ute och simmar OW.

20130716-204458.jpg

På kvällen åkte jag upp till Delsjön för att vara med på Simcoachens OW vecka.
Kul att träffa AK och lite gamla klubbkamrater och kul att simma i grupp. Som vanligt var det bra övningar och ett genomtänkt pass. Dagens fokus var brevlåda och navigering.
Vi körde ca:40min teknik och sedan gick vi på lite längre simning.
I början av den långa simningen så spände jag mig och sluggade och navigeringen var katastrof, men när jag rundade lilla ön så släppte det lite.
Först hade jag tänkt bara simma lilla ön, men när jag kom dit så tänkte jag att det var lika bra att köra runt den stora också.
När jag rundade stora ön så började jag få en riktigt bra känsla i simningen. Jag hade (enligt mig) väldigt bra rotation i höften och det kändes som att det gick fort.
Jag navigerade spikrakt med en väldigt låg ansträngningsgrad. Perfekt!

Tack AK för ett bra pass!

20130716-205323.jpg

4 reaktion på “Löp och sim

  1. Många av de duktiga simmarna i min grupp använder swimmersafe. Borde nog oxå införskaffa mig en. Härligt att du fick sån bra känsla på slutet, high five!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *