Midsommar

Midsommar erbjöd en trevlig discgolfrunda med Christian, en välförtjänt vilodag, en påse godis och ett 12h långt arbetspass.
Helt ok.

Ha en riktigt bra midsommar och njut!

Posted using Tinydesk blog app

5 reaktion på “Midsommar

 1. Låter som en fin dag! Vad jobbar du med?
  Vad skulle du säga är en bra tid på på respektive gren 400 m sim, 20 km cykel samt 4 km löpning för en nybörjare som mig? Glad midsommar!

  • Ja, en fin dag.
   Svårt att säga vad en bra tid är, då jag inte riktigt vet hur snabb du är. Viktigt är såklart att du utgår från dina egna förutsättningar och framförallt att du har kul, träffar en massa inspirerande människor och har en bra dag helt enkelt.
   Har du en bra dräkt och navigerar bra så kommer du simma snabbare än vad du gör i bassäng. Cyklingen är ju kort och förhoppningsvis bilfri så där kan du stå på ordentligt, men om du kör för hårt så kommer löpningen bli lidande.
   Antagligen är du sjukt taggad när du börjar springa så du kan göra en riktigt bra tid med hjälp av pannben, vänner och publik.
   Det är en skön känsla att verkligen ta ut sig till max så ge allt vad du har på löpningen.
   Jag håller tummarna för dig.
   Jag gjorde min första korta triathlon på 1:06. http://franfettilltriathlet.se/race-report-boras-triathlon/

   • Jag kommer att köra utan dräkt 🙁 I masterssimmet har många dräkter då de ska simma vansbro osv, jag valde att inte köpa någon detta året för mina 400 m. De säger att de ”flyter” väldigt bra i den och nu kanske jag ångrar att jag inte köpte en 😛 Nästa år får det bli en ist 🙂 Jag har varit sjuk en del och min uppladdning har inte varit den bästa så jag ska nog inte ha några direkta mål på tid egentligen. Bilfri är inte cyklingen vilket är en besvikelse och vändning är över en väg så man ska köra åt sidan för att sedan vända. KÄnns inte så där bra om jag får säga mitt.(ovana av mig säkerligen) Vi kör i rondeller osv. Kanske man brukar göra? Hur har det varit med att hålla avstånd när du tävlar? Hur långt emellan cyklarna har det varit för dig? Det är ju en superbra tid, wow!! Jag får nog lägga till 30 minuter eller något 😛 Tack för hjälpen!

    • Dräkten gör väldigt stor skillnad. Ju sämre simmare man är desto större hjälp får man, så i mitt fall så hjälper den väldigt mycket. 😉
     Det borde finnas trafikvakter vid alla korsningar, så det går säkert bra. Bara att kötta på.
     Jag har för mig att det ska vara 12m mellan cyklarna, men domarna brukar vara ganska snälla mot motionärerna och mer säga till än straffa.
     Rondeller förekommer, men det ställer inte till några problem. De lopp jag varit med i så har det alltid funnits trafikvakter. Visst kommer det någon bil som kör förbi ibland, men det brukar vara lugnt.

     • Jag är en väldigt dålig simmare så jag hade nog behövt en dräkt 😉 idag körde vi ett lopp, det gick fint. Som jag längtar till nästa söndag nu :))

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *