Morgonsim med snabbAnnie

Direkt efter passet så hade jag en lite negativ känsla då jag fick bryta fenmomentet på grund av kram.
Det gick helt enkelt inte att simma mer och det gjorde bara ont överallt.
Extra tråkigt och en gnutta pinsamt när Annie var med, men det fanns inget att göra.
Kramp i fötterna, vaderna och låren samt en krampkänsla i ena hälsenan. Skumt.

Tänker jag tillbaka lite på passet så är jag ändå väldigt nöjd med vissa moment. Annie stöttade och hetsade bra och jag lyckades med 8x50m med minutstart även om det satt jäkligt långt inne. Det var inte många sekunders vila på slutet, men jag kämpade mig igenom det.

Det var kul att simma med Annie och lärorikt.
Hoppas det kommer fler tillfällen och hoppas jag kan prestera lite bättre då.
Nu är det sovdags!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *