Om mig

Jag är en 36-åring som 2010 påbörjade en livsstilsförändring med målet att bli en välmående uthållighetsidrottare.
När jag bestämde mig för att förändra mitt liv så vägde jag 143kg och jag bestämde mig för att genomföra en av de tuffaste endagarsutmaningar man kan tänka sig.
En Ironman.

Den 17: e augusti blev en unik och magisk dag då jag äntligen fick min Ironmanmedalj efter 12h 44min slit under tävlingsdagen och efter 2 års förberedelser. Underbart.

Detta innebär definitivt en milstolpe på min resa, men jag räknar med att fortsätta att utmana mig själv.
Jag kommer definitivt genomföra fler Ironman och självklart har jag en avlägsen dröm om Hawaii, men jag inser att det är väldigt avlägset.
Vägen dit kommer dock förhoppningsvis vara kantad av diverse Ironman, Challenge, Ultramaror, Fjällmaror, Ö till Ö, Internationella maror, swimruntävlingar, cykellopp och andra utmaningar.
Följ mig på min resa.

mål

20 reaktion på “Om mig

 1. helt fantastisk resa du har gjort och gör! häftigt och inspirerande!
  Lycka till på Ironmanen. Vem vet, vi kanske är där och kan heja på 😉
  och förresten, tack för den fina simmössan!!!

 2. Vilken häftig resa!
  Råkade ”snubbla” över ditt bloggnamn och det väckte min nyfikenhet 🙂
  Trevlig fortsättning på resan 🙂

 3. Så grymt jobbat! Du är min förebild! Jag har nämligen samma resa som du har haft. 🙂 Och har bestämt att mig att i en snar framtid ska jag köra en Triathlon. Skulle vara jättekul att veta hur du började och hur du till sist blev en Ironman? Och om du har några tips på vägen? 🙂

 4. Hej
  Vilken resa du gjort och gör! Bra kämpat. Jag har nu läst din berättelse från Sandsjöbacka och skulle vilja publicera den på racereport.se.
  Sajten är en samlingsportal för tävlingsberättelser i syfte att inspirera och motivera till att våga sätta nya mål och kanske komma igång med träning eller kanske nå nya mål.
  Titta gärna in på sidan och se om det skulle vara ok med dig? Givetvis länkar jag till din sida i anslutning till texten.
  Vänligen Jonas Boström

 5. Hej igen! Jag har inte varit på din sida på jättelänge och undrar vart du har skrivit om din resa. Vill inte missa alla tipsen. 🙂 Det är lite svårt att veta att vilken ände sim man ska börja med. Om det är styrketräning, cykling, simning mm eller en kombination. Och om det är bäst med en PT för att riktigt komma igång? Du ser att det är många frågor som ploppar upp och letar lite efter ledtrådar till en bra träningsform. Med vänlig hälsning, Tanja

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *