Seg, segare, Jörgen

Åh va gött det var med en vilodag idag.
8 träningsdagar på raken med 12km simning på de sista 3 dagarna gjorde min kropp rejält sliten så idag blev det rodelträning för hela slanten.

Jag mailade Mormaii igår för att se om jag kunde göra någon bra deal gällande ny våtdräkt och jag fick ett mycket positivt besked av dem.
Kul.
Nu är jag ju ingen van simmare, men jag gillade verkligen min dräkt så jag simmar gärna i en Mormaii igen. Är den snabb nog för att vinna Vansbro så duger den antagligen för mig också. 😉

Imorgon bitti blir det simning igen. Nu gäller det att inte tappa känslan efter helgen.

4 reaktion på “Seg, segare, Jörgen

    • Hej Karin och bra kämpat själv.
      Jag har en coach och vi har satt upp ett träningsschema inom vissa ramar, men ibland har jag lite mer löpfokus och ibland lite mer cykelfokus. Simningen är inte så uppstyrd då man inte tjänar speciellt mycket på att simma snabbt på en IM enligt mig. Kör jag 5 simpass per vecka fram till Kalmar så kanske jag tjänar 5-7min, men om jag kör 5 cykel/löppass i veckan så kanske jag tjänar en halvtimme.
      Nu har jag löpfokus då jag har en mara planerad om 68 dagar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *