Summering vecka 3

Ytterligare en tung träningsvecka avklarad. Riktigt gött att kunna träna så här hårt. Visst är kroppen sliten när man lägger sig på kvällen, men när man vaknar så är den oftast stark igen.

Total träningstid: 12h 20min
Antal pass: 10st
Simning: 2st, 4,7km
Löpning: 3st, 38km
Cykling: 3st, 4,5h
Bålprogrammet 2ggr
Lägsta vikt: 112kg

Bra att jag fick till ett gött långpass löpning och bra att jag fick in mina 2st bålpass. Det blev inte lika mycket simning den här veckan, men så blir det ibland. Simningen går i alla fall mycket bättre hela tiden och dagen pass i Frölunda var det bästa jag simmat någonsin. Gött!
Träningsmängden har ökat markant de senaste 2 veckorna vilket känns bra. Nu är det bara vikten som ska ner lite till och sen så hoppas jag att huden kring magen ska dra ihop sig snart så jag inte behöver en operation…

 

4 reaktion på “Summering vecka 3

 1. WoW, vilken träningsvecka!! Kul att läsa =) Inspirerande!
  Vilken resa du gjort med din kropp, coolt! Ska bli spännande att följa till Ironman här på bloggen =)

  • Hej Veronika och tack.
   Du kämpar på bra själv tycker jag. Kul att du ska testa Triathlon i sommar. Sjukt kul!
   Kör hårt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *