Träningsläger dag 2

Då var dag 2 på träningslägret slut och jag ligger halvt döende i sängen med en stor portion pastasallad i magen. Ärligt talat så hade jag hoppas på något annat, men man kan inte få allt här i världen..

Dagen började med en morgonjogg där ”lugnt tempo” visade sig vara runt 5:40km/min.. Ja ja. Jag kämpade på och tog mig i mål med de övriga i alla fall. Drygt 10km blev det vilket kändes bra.

20130202-211742.jpg

Efter löpningen var det dags för dagens första simpass.
Som vanligt innehöll passet mycket teknikövningar och jag är lite skeptisk till dem. För vi som är nybörjare så är det otroligt krävande övningar och jag är oftast helt slut efter en längd.
Det är säkert jättebra övningar, men de är lite för krävande för mig för tillfället. Otroligt tungt att köra dem i en 50:a också.
Men det är bara att bita ihop och köra.
Bäst med första passet var att jag fick lite fart i min benspark och kunde för första gången ta mig framåt genom att bara använda benspark. Riktigt gött!

Efter lunch blev det lite vila innan dagens andra simpass som utlovades bli lite tuffare.
Fy fan!
Det blev en del teknikövningar igen och sedan gick vi loss på 3x50m med minutstart x4 med en massa övningar i mellan. En av övningarna var fjärilssim vilket jag inte fattar varför man lägger in. Det är ju inte speciellt många som kan simma fjäril direkt..
50:orna blev för jobbiga för mig och vi fick sänka farten på dem till slut. Axlarna var helt rökta och det kändes lite uppgivet, men vissa delar av simningen kändes bättre så jag försökte hålla humöret uppe.
Vi avslutade med en serie med paddlar vilket kändes väldigt bra och som sista del körde vi benspark under vatten där jag fick köra med fenor och jag lyckades ta mig 25m. Första gången någonsin och det kändes jättebra.
Riktigt gött.

Nu hoppas jag kroppen återhämtar hyfsat tills imorgon så jag kan köra på bra på det sista passet.
06:40 går bilen…

2 reaktion på “Träningsläger dag 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *