Vansbro

Ligger äntligen i tältet efter en ganska lång dag.
Vi åkte ganska tidigt för att kunna vara med på testcyklingen av banan som arrangerades. Ett bra initiativ. Skönt att få sträcka ut benen lite efter en halv dag i bilen.
Vi var runt 20st som körde och det blev ett lugnt och skönt tempo till vändpunkten där vi pratade lite och sedan blev det fri fart tillbaka.
20130705-201029.jpg
Jag körde på lite på tillbakavägen och låg i tempoposition med hyfsat tryck i 13km. Farten låg på runt 35km/h och benen kändes pigga. Gött.

Efter cykeln så åkte vi till campingen och checkade in, jag åkte in till Vansbro och köpte lite gel och pratade lite med Rickard.

Sen kom regnet. Jäklar vilken regnskur det blev och jag hoppas verkligen det torkar upp till imorgon.
Jag gillar inte alls att cykla i regn.

Starten går 12 imorgon och jag kommer ha nummer 415. Håll tummar och tår!

20130705-201810.jpg

4 reaktion på “Vansbro

  1. Perfekt att cykla och testa banan. Hoppas det torkar upp till imon och att regnet håller sig borta. Tagga tagga tagga! Håller tummar och tår! Längtar oxå tills jag köper en bättre cykel 🙂

  2. Oj vad jag har gått och blivit nervös! Kan inte minnas att jag varit så här nervös inför någon tävling någonsin – mycket som är nytt och ovisst helt enkelt. Tackar för alla tålmodiga svar på mina nybörjarfrågor. Imorgon köttar vi – ska bli galet kul och det stör mig kraftigt nu att jag inte skött träningen under våren så att jag kan ge dig en match. Kör hårt och lycka till – ses imorgon igen!

  3. Nu vill jag veta, hur gick det? Har tänkt på loppet hela dagen 😀 Hoppas det hjälpte med att jag höll tummar och tår, de är alldeles blåa nu nämligen 😛

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *